avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate nicolaeana1980

Activitate nicolaeana1980

Răspuns la discuția Suspendare permis auto
nu ma poate ajuta nimeni cu formularea contestatiei?
am inteles ca pana se judeca procesul pot recupera permisul. sa inteleg ca dc nu ridic pv in 30 zile nu mai platesc amenda? permisul este suspendat pe 30 zile pt rosu la semafor ? sau este pt mai multe zile? mai dau examen la sf celor 30 zile?
ma puteti ajuta cu contestatia?
Multumesc pt promptitudine. Credeti ca m-ati putea ajuta si cu conceperea contestatiei si cat m-ar costa acest lucru? Cu aceasta dovada pot conduce si in strainatate? Am sanse in instanta?
Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am "fortat galbenul". Nu am semnat procesul verbal pt ca nu aveau dreptate. Mi s-a spus ca am fost filmata trecand pe rosu. In masina se afla si soacra mea ca martor. Eu sunt din Pitesti si procesul verbal a fost trimis prin posta la adresa din buletin . Astazi tb sa-l ridic din Pitesti. Dovada expira pe 20.07, adica maine. Mai am timp sa depun contestatia? La ce judecatorie ar trebui sa o depun? Mentionez ca am permis de 12 ani si nu am avut nici o abatere pana acum.