avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Activitate ancuta butnaru

Activitate ancuta butnaru

Răspuns la discuția contopire pedepse cu inchisoarea
este arestat in germania
cum poate fi ajutat un cetatean roman condamnat intr-un stat ue sa-si ispaseasca pedeapsa in tara?
Răspuns la discuția Angajare detinut
vreau sa mai intreb daca persoana in cauza candamnata la 4 ani inchisoare intrun stat ue transferata in Romania a mai avut o condamnare in alt stat ue cu un an in urma ,mai poate beneficia de eliberare conditionata la doua treimi cu buna purtare si toate celelalte?
cred ca nu ma-m exprimat corect .Vreau sa iau un detinul la mine la societate sa presteze o meserie si plata sa o fac catre penitenciarul de unde apartine.ce stiti de asta?
intreb poate stie cineva cam cat dureaza pane e expulzat in tara un condamnat definitiv
intrebam de deducere a celor 7 luni pe care le-a executat in alta tara ue daca se pot scade din pedeapsa actuala pe care o are de 4 ani
cunoasteti cazuri care au fost aprobate?
AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM SI UN PRIETEN IN PENITENCIAR CARE ASI VREA SA-L ANGAJEZ LA MINE .VA ROG SA MA AJUTATI CE STITT IN LEGATURA CU ASTA
ma poate ajuta cineva .Am citit in regulamentu penitenciarelor despre condamnati cu regim semi-deschi ca pot fi angajati de S.C sau persoane fizice .eu sunt persoana juritica cu mai multi angajati dar am si un amic care e condamnat si asi vrea sa-l angajez la mine la FIRMA
si eu m-am gandit ca se poate scadea perioada aceea pentru fapta pentru care e acum condamnat a savarsit inainte de condamnarea care a avuto in 2009.va rog daca stiti cum va trebui facuta sa-mi scrieti