vreau sa mai intreb daca persoana in cauza candamnata la 4 ani inchisoare intrun stat ue transferata in Romania a mai avut o condamnare in alt stat ue cu un an in urma ,mai poate beneficia de eliberare conditionata la doua treimi cu buna purtare si toate celelalte?
cred ca nu ma-m exprimat corect .Vreau sa iau un detinul la mine la societate sa presteze o meserie si plata sa o fac catre penitenciarul de unde apartine.ce stiti de asta?
AM AUZIT CA PERSOANELE CONDAMNATE IN REGIM DE DETENTIE SEME-DESCHIS POT FI ANGAJATE DE S,C SI DE PERSOANE FIZICE .EU AM FIRMA CU MAI MULTI ANGAJATI DAR AM SI UN PRIETEN IN PENITENCIAR CARE ASI VREA SA-L ANGAJEZ LA MINE .VA ROG SA MA AJUTATI CE STITT IN LEGATURA CU ASTA
ma poate ajuta cineva .Am citit in regulamentu penitenciarelor despre condamnati cu regim semi-deschi ca pot fi angajati de S.C sau persoane fizice .eu sunt persoana juritica cu mai multi angajati dar am si un amic care e condamnat si asi vrea sa-l angajez la mine la FIRMA
si eu m-am gandit ca se poate scadea perioada aceea pentru fapta pentru care e acum condamnat a savarsit inainte de condamnarea care a avuto in 2009.va rog daca stiti cum va trebui facuta sa-mi scrieti