asigurarea nu este nominala ci este pe grup de angajati ai firmei dar are ca anexa un tabel nominal cu angajati care sunt asigurati. Plata primei anuale de asigurare se face de catre firma iar ca beneficiari sunt angajatii sau urmasii acestora.
Intrebarea este daca este corecta considerarea acestei sume ca venit asimilat salariilor pentru care sa se plateasca aceleasi taxe ca si pentru salarii ?
O societate comerciala romana cu capital majoritar strain membra a unui grup de firme cu sediul in UE primeste un credit financiar de la o societate comerciala membra a aceluiasi grup de firme cu sediul intr-o tara din UE. Pentru acest credit plateste anual intr-o plata unica dobanda aferenta acestui credit.
Impozitul pe dobanda se plateste in tara in care are sediul firma care acorda creditul. Firma romana trebuie sa declare anual aceasta plata in Romania ?
este necesar ca pentru aceasta dobanda sa se plateasca un impozit si in Romania ?
Daca o societate comerciala incheie cu o societate de asigurari o asigurare colectiva pentru risc de accidente pentru angajati care este reginul de deductibiltate fiscala pentru suma platita ca si prima anual de asigurare.
Se considera aceasta suma ca un venit asimilat salariilor pentru care trebuie calculate si platite taxe si impozite pe angajat si pe firma ?
nu am vazut PV deoarece am refuzat sa-l semnez si nu l-am primit.
evenimentul s-a produs ieri 23.01.2016 orele 20
PV probabil o sa-l primesc prin posta
am doar autorizatia provizorie care tine loc de permis pana in 8 februarie
in aceasta adeverinta scrie - suspendat pentru depasire neregulamentara -
Am executat o depasire inceputa pe linia intrerupta iar la finalizare am intrat pe sensul de mers calcand linia continua cu doua roti din cele patru ale masini. drumul era liber ne-existand situatia de a pune in pericol deplasarea sau viata vreunui particpant la trafic.
Dupa 700 m am fost oprit de echipajul de politie si s-a retinut permisul pentru suspendare 30 de zile. evenimentul s-a produs noaptea in jurul orei 20 iar la locul unde am fost oprit exista si o camera de supraveghere trafic.
Am refuzat sa semnez procesul verbal. Agentul a oprit o masina si a adus soferul ca martor de constatare a refuzului meu de a semna PV.
Am cerut sa se mentioneze pe PV ca am considerat un abuz aceasta masura deoarece noapte fiind nu am avut posibilitatea de a evalua cat tine linia continua, Autovehicolul depasit era un autocar care micsora vizibilitatea si asa fiind noapte. Nu aveam ce face altceva decat sa opresc sa merg inapoi pana la linia intrerupta si intru inapoi pe sensul meu.Ceea ce mi se pare absurd mai ales ca din spate veneau alti participanti la trafic.
Consider un abuz din partea agentului de politie care a aplicat legea doar ca sa poata raporta la televizor un numar de permise suspendate.
Va rog sa-mi spuneti daca abordarea mea de a considera suspendarea un abuz este corecta ?