avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate stefanrmadalina

Activitate stefanrmadalina

Răspuns la discuția Invatamantul mai este de stat?
Va multumesc pt raspunsuri.
Mentionez ca la cele 2 sedinte tinute pana acum toti parintii au fost de acord cu suma de 250 de lei LUNAR, pt rechizite si matriale pt copii. Dar, totusi cat sau ce poate consuma un copil de clasa I-a , de 250 de lei? Ni s-a spus ca putem trimite copii la scoala numai cu penarul=D>
Dar ni se taie chitanta de catre asociatie...:O si asta o face in regula.
Un domn, care urmeaza sa inceapa anul cu fiica in aceeasi clasa unde termina fiul a IV-a, ne-a spus de aceasta asociatie este non profit si nu beneficiaza nimeni altcineva de acei bani. Ci cu ce ramane se fac deplasari. Cum mi se explica/detaliaza cele cumparate pt copil????? :O
Si in afara de acesti bani, ni s-a pretins suma de 500 de lei pt dotarea clasei. De la cei 25 de elevi, se aduna o suma frumusica...;)
Saaaau ni s-a oferit solutia de a despagubi copii care trec a V-a cu suma de 200 de lei pt imbunatatirile aduse clasei (lambriuri, mese, scaune si altele).
Nu ma plang neaparat de aceasta suma, dar pe parcursul anilor SIGUR, vom fi nevoiti sa mai contribuim cu diverse sume...Imi pare rau ca nu am aflat pana acum de aceasta poveste.

Am inscris copilul la scoala, in clasa I. Am fost deja la sedinta cu parintii. Ni s-au cerut deja bani pt mobilier, PC, orga, xerox, altele si altele, dar si o taxa de 250 de lei lunar pt rechizite, pt care ni se taie chitanta de catre o asociatie in care TREBUIE sa ne inscriem. E normal sau eu imi pierd mintile?
Invatamantul mai e gratuit? Deja se poarta discutii intre parinti si s-au format tabere.
Ce intreb: e legal ca aceasta asociatie sa ne oblige sa ne inscriem si sa platim cei 250 de lei lunar? Cu chitanta lor cu tot. Cand am ridicat problema ni s-a replicat ca ne putem lua copii si duce la alta scoala. Si ca "ei" asociatia, isi pot sustine cauza in fata oricarei institutii a statului #-o
Precizez ca s-a facut deja o reclamatie si au fost anchetate educatoarele, insa ele nu au dorit sa participe la sedinta in care s-a discutat taxa. Pe motiv ca pe ele nu le priveste. Logic, nu?