Buna ziua,
Am si eu o intrebare : aceasta declaratie dupa ce este completata unde trebuie depusa? La finante sau tb pastrata de contabil?
Multumesc mult.
Buna ziua,
Va rog am nevoie de ajutor. Am citit atat de mult despre criteriile de evaluare a activitatii profesionale si obiectivele de performanta incat.....:-/ nu mai siu nimic.
De ex obiectivele de performanta le pot trece in fisa postului ?, temei legal nu am,doar faptul ca angajatorul are dreptul sa intocmeasca aceste obiective de performanta. As dori doar un mic obiectiv de performanta pt un operator Gpl, ca exemplu, pt ca in urma discutiei avute cu o doamna de la ITM, dumneaiei mi-a dat cateva exemple, dar le-a incadrat la criteriile de evaluare a activitatii profesionale: Ex
gestionar:
-reducere greseli in gestiune;
-diminuare pierdei in gestiune
sofer:
-nr.de implicari in evenimente rutiere
agent paza:
-diminuare situatii indisciplina;
-scaderea cazurilor de evenimente infractionale;
Eu sincer acestea le vad ca obiective de performanta , niste tinte de atins, nu criteriile dupa care sa evaluez salariatul.GRESESC?
Daca da ...help me
Cu respect.
Buna seara,
La multi ani doamnelor si domnisoarelor si o primavara frumoasa....dar mai calda...la fel si domnilor aceleasi urari de bine.
Vreau sa va intreb ceva ; daca angajatorul meu doreste sa angajeze somer , (care inca mai cotizeaza) pe post nou creat mai poate beneficia de prevederile OG 13 din .02.2010?
Multumesc anticipat
Buna ziua,
La multi ani ! Anul acesta nu am intrat inca pe forum asa ca urez tuturor un an mai bun , cu idei bune si multa sanatate. Deasemeni multumesc din suflet pt toate raspunsurile primite.
As dori din suflet sa ma ajutati cu inca o problema : eu am preluat revisalul de la altcineva , ...ma rog in toata harababura s-a uitat un angajat care era in concediu de paternitate....cum fac sa reglez situatia ?
Datele sunt urmatoarele : copilul s-a nascut pe 26.11.2009, tata a intrat in concediu de paternitate incepand cu 07/01/2010, logic pe 26.11.2011 angajatul respectiv ar fi trebuit sa inceapa activitatea. Cum pot sa operez in revisal? O sa informez si itm-ul daca trebuie, dar cum fac sa apara in revisal. Angajatului i-am trimis o scrisoare prin care l-am invitat la sediul firmei ca sa clarificam situatia, dar am aflat ca nu este in tara.....Multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa-mi dati o mana de ajutor : am o persoana care a avut luna trecuta contractul suspendat ( CFS), si mai doreste si ca in decembrie sa fie in Cfs, nu stiu insa daca am operat corect in Revisal : M-am dus la Contracte si daca aleg suspendare nu-mi mai apare pers respectiva deoarece nu are contractul activ, in schimb daca ma duc tot la contracte dar la modificare se poate opera respectiva cerere, insa cand dau raport pe salariat imi apare doar ultimul CFS, nu si cel din luna anterioara......sper ca m-am facut inteleasa....tot ceea ce intreb este daca am operat bine
Multumesc din suflet
Multumesc pt raspuns
o zi buna tuturor
Buna ziua
Am o intrebare...trebuie sa introduc un cfs, la temeiul de suspendare trec art 54 "suspendare prin acordul partilor"??
Multumesc tuturor celor care mi-au mai raspuns la alte nelamuriri...si totodata pt acest mesaj multumesc anticipat.
Buna ziua,
As dori si eu un mic sfat in legatura cu HG500 : am facut urmatoarea inginerie, am introdus manual fiecare salariat(povestea este mai lunga nu am putut exporta din vechiul revisal, am mai postat despre acest lucru), ideea este urmatoarea la un salariat sau doi nu am introdus sporul de vechime de prima data(din neatentie, ) si am reintrodus a doua zi respectivul spor, iar cand m-am uitat la raport pe fiecare salariat mi-a aparut sporul ca fiind activ din data in care l-am introdus , el avand sporul atribuit de peste 2 ani . ca sa fac?
multumesc.... a si mai am una ...am cfs -uri din ian 2011 si feb 2011 la mai introduc?
Buna seara,
Acum am de elucidat un mic paradox : trebuie sa trimit o persoana in somaj (mun necalificat, postul nu mai poate fi pastrat pt ca am desfiintat respectivul punct de lucru), dar in acelasi timp tb sa angajez o persoana la birouri (operator PC), am gasit aceasta persoana care in cateva zile termina somajul, intrebarea este : am voie sa dau in somaj o persoana si apoi sa la cateva zile sa angajez alta? Daca da , faptul ca persoana nou angajata vine din somaj , angajatorul poate beneficia de facilitatile acordate pt angajarea somerilor?
Cu respect,
multumesc mult de tot, 20 de zile am in CIM.