avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anexa nr. 14 pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anexa nr. 14 pentru somaj

As dori sa stiu daca trebuie sa depun anexa 14 la ANOFM dupa incetarea contractului sau pot si inainte? De exemplu trebuie sa bag in somaj o persoana cu 29.03.2011 si ma gandeam ca ea sa-si poata depune actele in 10 zile (asa am inteles ca este din 01.03.2011) sa completez anexa 14 cu declaratiile din ultimele 12 luni,dar fara martie,oare se poate?sa nu mai astept pana depun 112 pe martie si pana plateste somajul pe martie. Sper ca m-am facut inteleasa.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:18, 9 Septembrie 2011
1. Anexa 14 o inmanati salariatului concediat care o duce la AJOFM impreuna cu celalte acte necesare.
2. In Anexa 14 treceti 12 luni cotizate la somaj, din ultimele 24 de luni (daca nu treceti luna martie, treceti alta luna).
Sa inteleg ca eu ca firma ii bag preaviz,ii emit decizia ,ii dau cartea de munca si anexa 14 ....si gata?????
1. Da, asa se procedeaza. Nu este deajuns?
2. Cu aceste documente si cu celelalte pe care le procura el salariatul se duce la Agentia de Somaj unde completeaza o cerere tip si... asteapta indemnizatia de somaj.
Este chiar foarte bine pentru mine si va multumesc pentru ajutor.
BUna ziua
As dori sa stiu cum se completeaza anexa nr 14-anexa nr 26 la norme, la coloana 8 ma refer in special, mai ales ca dupa ian 2011 nu s-au mai depus declaratiile la somaj, iar persoana care tb sa intre in somaj are cele 12 luni complete formate si din anul 2010 si anul 2011?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Somaj livialina livialina Sunt somera din 08.11.2012 desfacerea CM cu art 65,66 dupa 2 ani CCC. Mentionez ca am fost in periaoda de preaviz 20 zile , termen expirat pe 08.11.2012. Dupa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani. In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am ... (vezi toată discuția)
Valoarea indemnizatiei de somaj gratyela gratyela Buna ziua. Incepand cu 5 Ianuarie,voi termina concediul de crestere a copilului,angajatorul imi va desface contractul de munca prin desfijntarea postului(art ... (vezi toată discuția)