Ce pot face în cazul asta, ca an de an când bunica se duce sa plătească i se facturează și pt 2500 mp în punctul x din cumuna y... Dar fără sa știm vecinii și unde mai exact e terenul... Și primăria zice ca nici ei nu știu pe ce ne iau banii, doar ca este în rolul bunicii și apare ca suprafață impozitata... Ce putem face?
Plătim impozit pe acest teren pt ca apare în rolul bunicii mele, la proprietăți,acest pământ fiind moștenit de la străbunicii, dar aceștia nu aveau acte pt el, și nici nu au apucat sa ne arate unde este situat. De la primărie ne au zis ca ei nu au cadastrata comuna și nu știu exact vecinii, ci doar un punctul x... Adică ei nu știu sa ne zică unde se afla exact pământul pt care plătim impozit... Ne au zis sa ne ducem la arhivele județene sa găsim acolo ceva sau sa venim cu martori mai bătrâni care știu unde ar fi suprafață situata.
Plătesc impozit de 30 de ani pt o suprafață de 2500 mp pe care nu dețin acte, iar primăria nu mi poate arata unde este situat terenul, nici noi neștiind locația...la primărie apare ca zona x.... Fără vecini.... Cum pot întra în posesia terenului, sau sa aflu exact locația?
Am si eu o nelemurire.sunt subofiter M.A.I,ma poate muta cineva(sef tura sau comandant subunit. )de pe tura mea pe o alta tura de serviciu din cadrul aceleiasi subunitati ,fara acordul meu?