avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mutare pe alta tura de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mutare pe alta tura de serviciu

Am si eu o nelemurire.sunt subofiter M.A.I,ma poate muta cineva(sef tura sau comandant subunit. )de pe tura mea pe o alta tura de serviciu din cadrul aceleiasi subunitati ,fara acordul meu?
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
alexyno_04, utilizator

Alte discuții în legătură

Vechime - calcul zile concediu raluca1982 raluca1982 Buna ziua. Lucrez in cadrul M.A.I..Nr de zile concediu odihna/an = 32 zile vechime mai mica de 10 ani, si 38 zile peste 10 ani. In acest calcul se ia in ... (vezi toată discuția)
Un militar din m.a.i. condamnat la 3 ani de închisoare SPavel SPavel Un militar din M.A.I. condamnat la 3 ani de ichisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu . se suspenda si executarea pedepselor accesorii ... (vezi toată discuția)
Lucrez la cfr și am funcția de șef stație cfr. prin decizia ... naida gabriel naida gabriel lucrez la CFR și am funcția de șef stație CFR. Prin decizia dată de către angajator, nominală, efectuez instruirea periodică SSM/SU, în calitate de ... (vezi toată discuția)