avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate medda

Activitate medda

Discuție Workshopuri
Buna ziua,

Am un cabinet de psihologie si as dori sa organizez worshopuri pentru oameni care doresc sa aiba mai multe informatii pe anumite domenii. Am vazut ca se practica asta. Este nevoie de o autorizatie in plus de undeva?

Multumesc.
Buna ziua. Imi doresc sa infiintez o microintreprindere care are ca scop achizitionarea de produse agricole (alimente) din zona rurala si comercializarea acestora la oras. Am 22 de ani si un buget la dispozitie.

Imi puteti spune de ce fel de fonduri europene/locale, rambursabile/nerambursabile as putea beneficia si cum as putea sa fac asta?

Multumesc,
Răspuns la discuția Sigla ONG
E obligatoriu sa fie inclusa in statut?
Răspuns la discuția Sediu ONG
Da, avem sediu oficial pe hartie, la unul dintre membri, dar ne-am dori un punct de lucru in alta parte...si ne intrebam oare..alte ong-uri cum si-au gasit spatii? sunt convinsa ca putine platesc chirie.
Discuție Sigla ONG
Sigla ONG-ului trebuie legalizata sau verificata in vreun fel, asa cum s-a facut cu denumirea?

Multumesc,

M.
Discuție Sediu ONG
Salut,

Am infiintat un ONG iar acum cautam un punct de lucru, adica un sediu oficial. Am inteles ca exista o lege sau ceva asemanator care spune ca se pot cere spatii de la Primarie sau de la Consiliul Local? ce stiti despre asta?

M.