multumesc pentru raspuns.....dar avand in vedere ca e prima abatere, fapta a fost recunoscuta si suma sustrasa e sub 50.000 lei tot aceasta e pedeapsa, nu se poate ajunge la suspendare?....sau daca platesc o parte din suma tot la inchisoare ajung?
sunt vinovat de delapidare si fals in acte(falsificare de chitante, facturi), suma este de 40000 ron, dc suma nu este depusa se poate ajunge la inchisoare? firma mi-a dat un termen de 2 saptamani sa returnez suma, in caz ca nu-i returnez care poate fi cel mai intunecat scenariu?
Buna,
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti pentru ca sunt de-a dreptul speriat....Pana de curand sotia a lucrat la o firma de leasing pe care a prejudiciat-o de suma de 30.000 RON taind chitante dintr-un chitantier fictiv neinregistrandu-le in contabilitate si intocmind facturi catre clienti persoane fizice si juridice existente, dar in contabilitate declarand aceste facturi anulate....sper ca se intelege, nu sunt contabil.....Ea s-a inteles cu firma ca va restitui suma lipsa dar as vrea sa stiu.....trebuie sa se faca vreo ancheta a politiei, sau vreo ancheta de alt cadrul competent?.....ea ce poate pati?.....ajunge la inchisoare?....va rog sa ma lamuriti cat de repede se poate.....