avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este nevoie de implicarea Politiei?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este nevoie de implicarea Politiei?

Buna,
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti pentru ca sunt de-a dreptul speriat....Pana de curand sotia a lucrat la o firma de leasing pe care a prejudiciat-o de suma de 30.000 RON taind chitante dintr-un chitantier fictiv neinregistrandu-le in contabilitate si intocmind facturi catre clienti persoane fizice si juridice existente, dar in contabilitate declarand aceste facturi anulate....sper ca se intelege, nu sunt contabil.....Ea s-a inteles cu firma ca va restitui suma lipsa dar as vrea sa stiu.....trebuie sa se faca vreo ancheta a politiei, sau vreo ancheta de alt cadrul competent?.....ea ce poate pati?.....ajunge la inchisoare?....va rog sa ma lamuriti cat de repede se poate.....
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 17:09, 21 Iulie 2011
Nu ati dat detalii dar din ce scrieti , sunt posibile elemente constitutive ale mai multor infractiuni care se sesizeaza din oficiu.E bine sa consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inselaciune camy77 camy77 Am si eu o grava problema. am un dosar penal pe rol ,pe 29 feb e infatisarea, eram incadrata la delapidare, dar am inteles ca mi-a fost sch. in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul cand mi-am bagat demisia desiree_margot desiree_margot angajatorul nu-mi incheie actele la plecarea mea din firma considerandu-se prejudiciat de mine pentru facturile la cazare ,la care eu nu am dormit,pe riscul si ... (vezi toată discuția)
Delapidare 17gil 17gil Buna ziua, In urma cu aproape un an am colaborat, timp de doua luni, cu o societate de transport. Asiguram livrarea marfii si incasam banii/ rambursurile ... (vezi toată discuția)