legat de absente ma refer la atunci cnd chiar am probleme ca altfel nu lipsesc iar cu rezultatele scolare sunt destul de ok avand in vedere ca sunt peste 9 asta o spune si mama iar cu prietenii nu prea ma lasa .. adika pentu ea oricine are ceva ;)) si mai ales cu baietii nu ;))
buna ziua am si eu o problema care observ ca persista de cativa ani . in cateva zile voi implini varsta de 18 ani iar problemele au inceput de la varsta de 15 :) . ai mei sunt un pic mai exigenti au reguli cam multe ce e drept.adevaratul chin a inceput pe la varsta de 15 ani cand mama a incercat sa ma de-a afara din casa iar tata o sustinea sa rezolvat ca plangeam eu speriata si mi-am cerut scuze si doresc sa preciez ca motivul a fost ca ei nu imi dau voie sa am un prieten si primisem un asa zis mesaj de la un baiat... s-au mai linistit apele dupa o vreme am fost amenintata ca voi fi iar data afara din casa si asta a si urmat eram dinou terorizata si nu jtiam ce sa fac mi-am cerut scuze intruna iar ma iertat dar mereu scotandu-mi ochii . a venit si cea dea 3a oara cand ma dat afara cu bagaju cu tot din cauza unor absente ( as dori sa precizez ca mama nu e de acord cu nici o absenta chiar daca e si o problema cu mn ) m-am dus la o prietena iar mama acesteia a sunat-o a venit si mi-a zis ca a fost un test sa imi arate cat e de greu pe strazi acum vad ca iar incepe cu lucrurile astea .vreau sa adaug ca mai mereu tipa chiar daca o ajut si mereu are nervi de asemenea am o sora mai mare cre la varsta de 18 ani a fugit de acasa a fost un proces pt ca tatal meu a batut-o in mine nu a dat dar cand a avut incercarea de a ma da afara din casa a ridicat mana problema este ca eu nu vreau sa fiu data afara si nici sa fug de acasa cum a facut sora mea vreau sa imi termin liceul aici si apoi sa dau la facultate.... cu mama am incercat sa vorbesc dar mai mereu are nervi ..:| sincer nu stiu ce sa fac sunt speriata si imi este frica sa nu dea si in mine:( ce as putea face in cazul in care ar da in mine ? unde sa ma duc:|
ca am inteles ca sunt minora si majorul/ a la care m-as duce ar putea avea probleme din cauza lor..:( imi este frica:( si nu stiu ce sa fac :|