avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate mnkmnk

Activitate mnkmnk

Răspuns la discuția amenda politia locala
dar totusi, pentru a plati linistita amenda, matematica asta cum se explica : marchezi 5 locuri cu semnul rezervat pt pers cu handicap si indicatorul are precizarea 2 locuri. Cum se traduce treaba asta in practica in mod corect? ori is 2 ori is 5?
Răspuns la discuția amenda politia locala
Acum am citit cu atentie procesul verbal si au gresit marca masinii, in rest toate datele sunt corecte, iar la martor nu e nici o semnatura (a specificat ca persoanele de fata refuya sa semneze), iar la contravenient scrie ca nu se afla de fata. Sunt acestea motive de nulitate? Exista insa poze cu masina parcata pe acel loc.

locuri inscriptionate pe asfalt cred ca erau vreo 5 unul langa altul, si cel pe care am parcat era inscriptionat, insa nenorocitul ala de semn de deasupra lor zice 2, chiar am fost atenta, pentru ca era atat de plin si nu am avut unde parca. Eu am presupus ca doua trebuie sa ramana libere orice ar fi, asa am judecat eu problema cu capra si varza aflate in dilema.


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Buna ziua, Daca am fost amendata intr/o parcare cu plata, a primariei cred, de politia locala pentru ca am parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilitati, pot contesta amenda avand in vedere urmatoarele: pe jos era inscriptionat intr-adevar cu semnul aferent, insa semnul rutier avea si precizarea 2 locuri, ori eu nu am ocupat unul din cele 2 locuri ci al treilea. Amenda a venit prin posta.
care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unui ziar de anunturi locale? trebuie inregistrat undeva? poate cineva sa-mi spuna care e legislatia in vigoare pentru un astfel de ziar DOAR DE ANUNTURI? multumesc