Buna ziua! Am primit faimosul act aditional cu ajustarile conf noului cod al muncii.
Ca de obicei nu mai obligatii pentru angajat mentionate.
1.As dori sa stiu daca nu vreau sa semnez ce se poate intampla. Mentionez faptul ca sunt angajata pe perioada nedeterminata, angajata din 01.11.2010.
2. Am un articol in actul aditional:
"Atributiile postului sunt prevazute in fisa postului, anexa la Contractul Individual de Munca. Angajatorul are dreptul de a modifica si completa Fisa Postului, in functie de modificarile intervenite in activitatea sa" .
Eu inteleg prin acestea ca angajatorul poate adauga cand doreste noi indatoriri, acest lucru putandu-se face fara acordul meu. Nu este specificat nicaieri ca este un act bilateral (ca au nevoie de acordul meu).
3."
angajatorul are urmatoare drepturi: sa stabileasca obiective de performanta individuala a angajatului"
in cazul in care semnez de asemenea faptul ca angajatorul imi poate fixa obiective privind performanta profesionala, este posibil ca acesta sa-mi desfaca contractul pe motiv ca ating niste obiective "de neatins"?
4. Scrie undeva in lege ca angajatorul este obligat sa mareasca perioada de preaviz ? Eu am semnat contractul pentru 10zile lucratoare pentru preaviz.
multumesc!