Si eu prin cate am trecut cand eram ca tine...X-(,nu mai stiam la cine sa apelez si pe cine sa intreb ce si cum.....#-o!Cred ca am citit toate discutiile de pe toate siturile posibile pe tema asta...,nu mai zic faptul ca invatasem legislatia cap-coada la infractiuni si pedepse!Asta este "omul pana nu se loveste cu capul de tocul de sus nu-l vede pe cel de jos"!Lasa ca treci tu si peste asta...,sper sa-ti ajute D-zeu si sa scapi doar cu 3 luni.Cel mai enervant e ca te gandesti la cate poti sa tragi de la o bere...,bani ,timp,nervi..etc!eu cred ca cu banii pe care i-am cheltuit atunci.....ma imbatam zilnic timp de doi ani..numai cu bereX-(
Depinde de cat de ocupat este procurorul,mie pentru alcool la volan mi-a venit cam in doua saptamani,dar trebuie sa te duci tu ca sa te mai interesezi ,pentru ca ei ti-o trimit prin posta,asa te duci si ti-o iei tu direct nu mai astepti dupa posta..!salut,
Salut,pot sa va spun ca am fost si eu aceeasi situatie ca si voi,si inca mai sunt cu o juma de picior asa:D!Deci,pot sa va spun ca omul pana nu se loveste de pragul de sus,nu-l vede pe cel de jos!
Eu dupa ce bausem cam vreo 6,7 beri ,am plecat cu masina m-a oprit politia,ce sa zic nu a fost chip de intors,si dupa ce am suflat in alcoltest mi-a iesit 0,50 in aer#-o,mi-au luat probe de sange imediat,caci era iml-ul aproape si dupa vreo 3 sapt mi-a iesit in sange ,o,75 cu 0,65=D>!mare noroc,si acum multumesc lui Dumnezeu..:)!,ce sa spun am mai stat inca vreo 3 sapt ,mi-a venit rezolutia cu X-(neanceperea urmaririi penale,iar acum mai am de ast o luna ca sa iau permisul,"asta daca iau sala ca daca nu mai stauu inca 30"!:((!
Tot ce am invatat din aceasta treaba este ca de la o bere poti sa ajungi sa faci puscarie,etc,sa-ti strici tot viitorul,etc,deci eu never nu mai beau la volan!Si nu mai spun ca au fost cele mai scumpe beri 6 milioane.....ce nu faceam cu banii astia!!!X-(