avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... rezolutie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

rezolutie

in cit timp se da o rezolutie ajunsa la procuror?
Cel mai recent răspuns: ContSters216553 , utilizator 22:17, 28 Iulie 2011
Depinde de cat de ocupat este procurorul,mie pentru alcool la volan mi-a venit cam in doua saptamani,dar trebuie sa te duci tu ca sa te mai interesezi ,pentru ca ei ti-o trimit prin posta,asa te duci si ti-o iei tu direct nu mai astepti dupa posta..!salut,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum de alcool la volan!!!!! casttelano casttelano Revin cu o intrebare ,,poate,, ciudata ,, si as dori un raspuns din partea celor care au mai patit asa ceva, Depistare cu alcoolemie la volan probe de sange ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis cu drept de circulatie !!! alexandru13cozzmin alexandru13cozzmin Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat ... (vezi toată discuția)
Termen de trimitere dosar la instanta dietmarkrutsch dietmarkrutsch In noiembrie 2015 a fost retinut permisul de conducere pentru alcool la volan si refuzul recoltarii de probe de singe. Intre timp in ianuarie am dat declaratie ... (vezi toată discuția)