avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis cu drept de circulatie !!!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis cu drept de circulatie !!!

Salut, eram intr-o zi de dupa amiaza cand mergeam cu o viteza de in jur de 40km/h, eram pe banda a2a din care pe banda 1 o camioneta de la ADPP, nu am observat sincer sa fiu reducerea de viteza a masinei de pe banda 1 asa ca eu imi mentineam viteza constant cand la 10 metri trecere de pietoni pe banda mea pieton am apucat sa franez si cand am observat ca tot ma apropii am tras brusc de volan stanga :frantic:pentru a feri pietonul o fata de 17 ani :sorry: norocul meu ca nu l-am luat pe capota :O ci doar am julito cu roata ( la picior ) care iesise in exterior de la cursa masini, am mers la spital cu ea, nu a depus plangere si nu a dat declaratie precum sa intamplat accidentul doar a mers la fata locului sa ii explice constatatorului accidentului cum si ce sa intamplat, a venit politia Alcool test 0 %, fara zile de spitalizare, suspendarea permisului cu prelungirea dovadei din luna in luna prin procuror, acum sincer ma tot plimb de 1 an de zile dute vino X-( si tot astept rezolvarea cazului, am intrebat procurorul, si mi-a explicat ca e un singur procuror pe sector #-o si la cate cazuri sunt nu au timp #-o acum sincer ce as putea face sa imi recuperez permisul mai repede ( trebuie sa plec din tara ) nu pot conduce cu dovada :O
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
alexandru13cozzmin, utilizator
Puteti formula plangere in temeiul art. 275 C.pr.pen, conform cu care orice persoană poate face plângere împotriva măsurilor şi actelor de urmărire penală, dacă prin acestea s-a adus o vătămare intereselor sale legitime.

Plângerea se adresează procurorului care supraveghează activitatea organului de cercetare penală şi se depune fie direct la acesta, fie la organul de cercetare penală.
Daca nu a avut zile de ingrijiri medicale si nici nu a depus plangere trebuia dosarul sa se solutioneze prin NUP de mult, banuiesc ca sunt alte aspecte pe care nu le cunoasteti.
Pai am intrebat procurorul si mi-a spus ca Dosarul este in curs de cercetare, atat si nimic mai mult !
Este ciudat nu stiu ce sa spun depuneti o cerere pentru tergiversarea cercetarilor in mod nejustificat sau apelati la ajutorul unui avocat care sa mearga la dosar sa inteleaga exact ce se intampla.
Hai sa va spun ce sa intamplat, m-am dus la Logofat Udristei Sectia de Politie, l-am cautat pe politistul care se ocupa cu dosarele de cercetare penala, si mi-a explicat ca foarte bine ca m-am dus la el ca puteam sa stau mult si bine, i-am explicat ca de 1 an de zile tot merg pe dovada si m-a intrebat daca victima a depus declartie eu i-am raspuns ca nu cred atata timp ( in capul meu ca nu a depus plangere ca am discutat cu fata dupa ce sa intamplat accidentul ) acum imi zice el stai ca deschid dosaru si stiu exact, mi-a cautat dosaru dupa nr de pe dovada de circulatie, mi l-a deschis in fata, intradevar fata nu ajunsese nici la declaratie, nici plangere, acum mi-a explicat ca ii trimite o citatie in care sa vina sa dea declaratia, acum vine intrebarea mea, daca nu se prezinta la sectia de politie domnisoara sa dea declaratia, ce se intampla cazul ramane deschis, parerea mea ar fii ca sa ma scoata de sub cercetare penala ca nu am omorat pe nimeni :| astept niste raspunsuri multumesc mult :(
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar accident cu victime marius catalin marius catalin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Pe data de 23-06-2009 ma aflam la volanul masini in intersectia Iuliu Maniu cu Valea Cascadelor, ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala andu202002 andu202002 Am rugamintea de a ma ajuta in urmatoarea chestiune. In urma cu 8 luni am avut un accident de circulatie cu victima. Desi la fata locului victima a declarat ... (vezi toată discuția)