Revin cu o intrebare ,,poate,, ciudata ,, si as dori un raspuns din partea celor care au mai patit asa ceva, Depistare cu alcoolemie la volan probe de sange sub aria penala respectiv 0,70 si 0,55 iar la recalculare ca fiind teoretic intre 0,75 si 0,85 .Bun daca pana acum nu se stie daca, clar este infractiune sau contraventie , si mia expirat deja o perioada de suspandare de 90 de zile a permisului de conducere pana la finalizarea cazului se poate obtine o dovada de circulatie ?? Multumesc !!!!:)
prietene trebuie sa stai linistit si sa astepti sa astepti si sa tot astepti dovada nu se mai da de ceva timp iti spun din propria experienta eu am deja 12 luni de cind astept sami vina nup de la procuror iar de condus cu dovada nici gind asa ca stai si astepti am avut 0,70 alcolemie dar asta e cine face ca noi ca noi sa pateasca este invatare de minte:D#-o
Salut da prietene am avut un procuror tare n a trbuit sa trimit analizele la mina minovici si rezultatu a venit acum 1 luna de 0 ,70 asta e birocratia la noi. nau nici un interes mai ales pentru alcol se misca parca nu sar misca. bine ar fi sa nu fie si la tine la fel iti urez tot ce e mai bun
banuiesc ca ti s cerut recalculare si tia venit raspunsul tarziu, deasta a durat atat la mine mi-au dat raspunsul intro luna si eu am 3 saptamani de cand este dosarul pa parchet , problema este ca doamne procuror este in concediu , am fost ieri,,, asta este asteptam salut
Calcul alcoolemie
ovidiu1977
buna ziua rog si eu ,sa imi spuna cineva ,daca la prima proba luoata de etilotest am avut 0,59 alcoloemie iar in singe am avut la prima proba 1,05 iar la a ... (vezi toată discuția)