Buna ziua o ultima intrebare binevoitorilor care vor aveea placerea de a-mi raspunde..Am un dosar de cercetare penala plecat la inceputul acestei luni cu propunerea de scoatere de sub urmarire penala , propunere facuta de organele de cercetari penale din cadrul politiei.,,, bun metionez ca probele de sange au fost sub 0,80 alcool pur in sange 0,70 si respectiv 0,55 S-a cerut un calcul retroactiv care a venit teoretic la momentul opririi intre 0,75 si 0,85 ..Intrebarea esentiala este cat v-a mai trebui sa stau fara permis , pentru ca cei de la politie mi-au spus sa astept o scrisoare si cu aceasta sa merg la ei.. Cam cat dureaza aproximativ o solutionare la parchet in astfel de dosare?? si exista posibilitatea ca doamna procuror sa infirme propunerea politiei avand in vedere probele mentionate??? V-a multumesc :) :) :) :sorry: :sorry: #-o #-o #-o #-o
Nu va poate raspunde nimeni concret ,deoarece,in momentul de fata exista vacanta in sistemul instantelor
La nivelul parchetelor exista o discrepanta semnificativa intre numarul mare de cauze inregistrate,in cercetare
Solutionarea cauzelor se face in raport de complexitate,de urgenta
De regula procurorul responsabil respecta raportul si concluziile organului de politie
Am inteles si va multumesc d raspuns aflasem cu cateva zile in urma si eu propunerea polititiei si m-am bucurat la aflarea vesti, dar cineva dupa ceia mi-a spus ca sar putea sa se intoarca soarta dosarului adica sa fiu trimis in instanta, si intrebam de solutionare , pentru ca am deja 4 luni si ceva e cand am ramas fara permis , sa fac o cerere de urgentare??Multumesc
Nu este de preferat in acest moment sa "grabiti"ritmul solutionarii cauzei
Daca aveti cunostiinta ca raportul organului de politie va este favorabil,este de preferat sa asteptati solutia procurorului responsabil de caz
Da propunerea este de scoatere de sub urmarire penala de la organul de cercetare penala , iar acum numai este nimic de faut decat sa astept ma gandeam sa ma duc sa ma inteeresez pe la parchet pentru ca daca mai stau inca vreo 7 8 luni cred ca inebunesc#-o#-o#-o