avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perioada solutionarii unui dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perioada solutionarii unui dosar

- cat timp poate sta un dosr la parchet pt solutionare avand in vedere scoaterea de sub urmarire penala in urma infractiuni de influnta sub bauturile alcoolice la volan? VA MULTUMESC!:-/
Cel mai recent răspuns: cristea adrian , utilizator 17:11, 9 Septembrie 2010
nu exista un termen limita. daca crezi ca dureaza nejustificat de mult trimite o plingere prim procurorului de la parchetul unde este dosarul repartizat.
Nu poate sa maI stea pt solutionare ,din moment ce a fost solutionat.


andymaurul
nu cred ca a fost solutionat, cred ca se cunoaste doar propunerea politiei insa rezolutia procurorului nu a fost intocmita si comunicata.
Probabil doriti sa stiti daca procurorul a confirmat propunea organului de cercetare penala de a nu se incepe urmarirea penala .Nu exista un termen limita prevazut, insa asteptati solutia procurorului si daca acesta va dispune o solutie nefavorabila dvs. puteti face plangere la prim procurorul parchetului in termen de 20 de zile de la comunicarea solutiei.
NU A FOST SOLUTIONAT,E LA PARCHET SI ASTEPT SOLUTIONAREA DE PE 3 AUGUST 2010!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de sub urmarire penala trustvest trustvest Daca intr-un dosar sa obtinut scoatere de sub urmarire penala iar in termenul celor 20 de zile(a trecut deja un an) de contestare a ordonantei procurorului de ... (vezi toată discuția)
Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)
Rog mult sa-mi raspundeti daca pot actiona in instanta(civila sau penala) parchetul cattie cattie Au trecut 7 ani de cand am facut o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti si nu am primit pana in prezent nici o ... (vezi toată discuția)