avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perioada solutionarii unui dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perioada solutionarii unui dosar

- cat timp poate sta un dosr la parchet pt solutionare avand in vedere scoaterea de sub urmarire penala in urma infractiuni de influnta sub bauturile alcoolice la volan? VA MULTUMESC!:-/
Cel mai recent răspuns: cristea adrian , utilizator 17:11, 9 Septembrie 2010
nu exista un termen limita. daca crezi ca dureaza nejustificat de mult trimite o plingere prim procurorului de la parchetul unde este dosarul repartizat.
Nu poate sa maI stea pt solutionare ,din moment ce a fost solutionat.

andymaurul
nu cred ca a fost solutionat, cred ca se cunoaste doar propunerea politiei insa rezolutia procurorului nu a fost intocmita si comunicata.
Probabil doriti sa stiti daca procurorul a confirmat propunea organului de cercetare penala de a nu se incepe urmarirea penala .Nu exista un termen limita prevazut, insa asteptati solutia procurorului si daca acesta va dispune o solutie nefavorabila dvs. puteti face plangere la prim procurorul parchetului in termen de 20 de zile de la comunicarea solutiei.
NU A FOST SOLUTIONAT,E LA PARCHET SI ASTEPT SOLUTIONAREA DE PE 3 AUGUST 2010!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere de sub urmarire penala trustvest trustvest Daca intr-un dosar sa obtinut scoatere de sub urmarire penala iar in termenul celor 20 de zile(a trecut deja un an) de contestare a ordonantei procurorului de ... (vezi toată discuția)
Rog mult sa-mi raspundeti daca pot actiona in instanta(civila sau penala) parchetul cattie cattie Au trecut 7 ani de cand am facut o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1 Bucuresti si nu am primit pana in prezent nici o ... (vezi toată discuția)
Codul penal dynsky dynsky conform art 2781 plingere impotriva rezolutiei procurorului sunt obligat sa fac aceasta plingere in termen de 20 de zile de la primirea instintarii . dupa ce ... (vezi toată discuția)