avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate lilisor1975

Activitate lilisor1975

Cum se calculeaza pensia alimentara pentru doi copii??? Se ia in calcul si faptul ca tatal sta cu chirie si daca are banci de platit??? Pensia alimentara se calculeaza doar la venitul de pe cartea de munca sau se iau in calcul toate veniturile??? Ordinul 50 care este norma de hrana pentru cei ce lucreaza in cadrul MAI si care nu se trece in cartea de munca dar care se ia lunar in suma fixa intra in calculul pensiei alimentare??Faptul ca a lasat mama cu datorii are vreo relevanta????Pensia alimentara odata stabilita mai poate fi atacata de catre tata???
Este posibil ca un cetatean care este iesit la pensie pe caz de boala (fara a fi bolnav) sa administreze firma socrului care este in varsta de 90 de ani????? Firma este de fapt asociatie familiala.Se poate lua pensie pe caz de boala dintr-o localitate in care nu ai locuit niciodata, dar la care ai flotant???? Exista sanctiuni pentru aceste fapte si daca da care sunt????

[Mesaj editat - Intrebarile sterse nu faceau obiectul forumului Pensionari. Deschideti o discutie in forumul potrivit, multumesc]
Tatal meu detine un apartament cu 3 camere impreuna cu socrul meu fiecare detinand 50%.tata vrea sa doneze partea lui nepotilor lui de 4 ani respectiv 6 luni cu amendamentul ca casa sa nu poata fi instrainata de catre tutori legali pana copii implinesc 18 ani? In aceste conditii socrul meu care detine 50% din apartament il mai poate vinde?Cine trebuie sa il despagubeasca pt partea lui?