Va multumesc din suflet pentru sustinere! La psihiatru merg deja, nu sunt nebuna dar nici sanatoasa. Sunt doar fatalista, ma gandesc la ce-i mai rau. Imi iubesc familia cel mai mult pe lume, nu vreau sa le provoc rau, facandu-mi si mie in acelasi timp. Vreau doar sa traiesc linistita fara astfel de probleme (cu legea). Eu presupun ca s-a sinucis si cam ce s-ar putea intampla mai departe. Voi va ganditi ca e o aberatie si ca nu se sinucide nimeni din atat. Eu vreau certitudinea ca nu voi pati nimic in cazul in care s-a intamplat cum am presupus eu.
Buna seara! Este destul de neplacuta situatia...mai ales cand vad cu ochii mei ca nu mai da nici pe messenger nici nicaieri de vreo 2-3 saptamani si ma gandesc la prostii. Nu as suporta gandul asta cu inchisoarea. Am cautat pana acum despre eliberarea pe cautiune. Ziceam de discutiile cu el ca cine stie cum ar fi interpretate. Zicea ca imi da masina lui iar eu faceam glume ca vreau o decapotabila dar eu nu am luat de la nimeni nimic in viata mea, am un orgoliu destul de mare. Am vorbit vrute si nevrute dar despre sinucidere nimic. Nu ma ajuta nici psihologul nici nimic deoarece nu poate intra in mintea mea. In orice caz mesajele dvs ma ajuta sa imi mai revin, stiti mai bine despre infractiuni si lege, eu sper sa nu am de-aface cu ea. :)
Si voiam sa mai stiu, daca nu e cu suparare, daca pana acum ( 2 saptamani) ar fi trebuit sa fiu trasa la raspundere. Daca ar fi ceva m-as gandi totusi ca ar face-o din cauza mea, dar Doamne fereste! Multumesc mult!
Am revenit la acest subiect. Cu prima problema am rezolvat, imi vor fi acordati banii incepand cu aceasta luna. Cu a doua problema... Eu ma autoinvinovatesc, ma pun intr-o lumina proasta. Imi inchipui ca acel tip care nici nu avea certitudinea ca exist, s-a sinucis din cauza ca i-am spus sa ma caute la anu deoarece ma mut in afara tarii. Imi inchipui ca pot fi arestata in orice clipa. Ma gandesc totusi ca sunt inca minora iar cu acest barbat am purtat discutii de orice natura. Am impresia ca as fi vinovata daca acesta s-ar sinucide din cauza ca l-am expediat... Totusi mai mult de vina morala nu vad. Din punct de vedere legal, totusi..:(
Off, imi pare rau daca asta s-a inteles. Eu azi noapte am vrut sa chem ambulanta, mi-a fost ingrozitor. Dar incet imi dau seama ca e vreo enterocolita si nu e asa de grava situatia mea cu paranoia!
Am revenit! Noi nu am stiut ca pot lua pensia de urmas in continuare, am crezut pe cuvant ca pana la 16 ani e si gata. Acum ma gandesc daca am putea recupera intr-un fel banii. #-o
Sa inteleg ca e ok si sa stau linistita cu problema a doua, da?
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri, sa fiti binecuvantati! M-ati facut sa revin cu picioarele pe pamant.
@Catalina: Frecventez cursurile, am avut doar vreo 5 absente acumulate din motive medicale, am terminat de fiecare data cu medii de peste 9.70, eu zic ca n-are de-aface situatia mea scolara. Mama mea este la serviciu si o voi intreba probabil cand soseste acasa. =D> Am crezut ca a fost emisa vreo lege recenta care la 16 ani pune punct.
@Gabriela, si mie imi face placere ca ne-am cunoscut si iti multumesc pentru raspunsuri! Voi merge si la medic pentru a continua tratamentul.
@Olimpia Ilie: Multumesc mult pentru elucidare! Nu am scris niciodata cuvantul "sinucidere" in vreo conversatie si nici in realitate nu ne-am intalnit. Ma gandeam si eu ca un om nu se sinucide din cauza ca a interactionat DOAR pe internet cu o fata.
Eu ma bazam doar pe visele mele premonitorii. Ma interesa din punct de vedere legal daca pot fi trasa la raspundere.