Domnule/doamna CHKa, va multumesc si dumneavoastra pentru interventie si explicatii, sunt apreciate!
Si am dispozitia sa va raspund si la intrebare! Nu, nu m-ar deranja deloc daca acel functionar ar trebui sa puna banii de la el, exact asta urmaream gresala este a lui si m-a pus pe mine intr-o situatie delicata si nu stiu cum va plati exact si daca va plati pentru aceea gresala si da mi se pare foarte uman ca cel ce greseste sa plateasca si chiar daca nu e, eu o consider o pedeapsa ca eu sa platesc aceasta gresala a functionarului! Se ruleaza Miliarde Euro la nivel mondial si prin Romania, bani exista si astfel de greseli pot fi acoperite de Corporatii guvernamentale si trecute la "pierderi" ,acum am ajuns sa ne Tziganim prin instante pentru 1000 lei.... asta mi se pare inuman!
Sa stiti ca si daca gasiti un portmoneu cu bani pe strada trebuie sa-l predati organelor, ca altfel e infractiune,
Chiar visez sa gasesc un diplomat cu un milion euro ratacit de vreun milionar gura-casca sa-mi pot indulci si eu viatza asta amara! Legile astea sunt aberante si inumane de-o falsa moralitate menita sa ne tina saraci si tristi , menita sa sustina o viatza amara! Sa nu uitam gramada de bani ce se invarte prin institutiile pline de nepotisme si incompetenti prin care se face rocada de fiecare data cand un nou guvern preia puterea, pioni diferiti dar aceeasi incompetenta! Aceste legi ale societatii contravin legii Universului/Naturii unde cine pierde banii intrun fel a meritat iar cine i-a gasit la fel a meritat, a avut nevoie de ei!
Revenind la topic, am inteles si apreciat mesajul dumneavoastra dar mai am o ultima intrebare, "Fiind pensionat in 2015 practic dupa ce a intrat in vigoare Legea nr. 125 din 23 septembrie 2014 privind scutirea de la plată a unor debite provenite din pensii, mai pot beneficia de aceasta lege in cazul meu? Sau aceasta nu este o lege ci mai degraba o Amnistie fiscala pentru o perioada limitata (2011-2014)? Am citit-o si nu o inteleg clar, va rog sa ma lamuriti si in aceasta privinta!
Va multumesc anticipat CHKa !