latka a scris:
1. Chiar poate, orice persoana poate sa incalce legi, in Romania, inclusiv statul.
2. Ba da, dar trebuie s-o dovediti in instanta.
3. Va schimbati buletinul, sau va judecati cu persoanele ce incalca legea. Oricum , in conditiile de acum, cu respectarea termenului de a cere acest lucru, cu programare inainte, va ia cel putin doua saptamini. Ce alegeti ?
1. Mda foarte trist si adevarat, tot ce ne ramane de facut este sa infruntam personele responsabile!
2. Si cam cum as putea dovedi ilegalitatea in instanta?
- Sa filmez cu telefonul mobil interactiunea/circul cu Diriginta in oficiul postal? (apropo in incinta oficiului chiar sunt camere de supraveghere! sa le solicit politistilor pe care ii voi chema la fata locului sa se foloseasca de inregistrarile camerelor postei ca proba? practic ii bat cu propriile lor "arme" insa nu stiu daca functioneaza si audio)
- prin faptul ca voi solicita 112 iar agentii de politie vor constata pe loc ilegalitatea si tre sa intocmeasca un proces verbal sau ceva de genul... ?
- Deja am o inregistrare audio cu circul din oficiu, apeland la functia de reportofon al mobilului! Imi foloseste la ceva (imi trebuia acceptul ei inainte sau care este legislatia)?
3. Cu schimbarea buletinului este cam greu din cauza unor probleme de familie nu am toate actele necesare, de aceea intreb acum ca sa pregatesc din timp demersurile legale!
Daca ma voi judeca cu Diriginta pot solicita daune morale si materiale? Am sanse de castig reale? Eu as banui ca da din moment ce este o lege in vigoare!