Sper ca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am primit si eu 6 PV acasa din Ianuarie. Ca si in alte cazuri se incadreaza in cele 6+1 luni pe care le aveau pentru instiintzare, si se incadreaza in ceea ce spunea un alt utilizator mai sus "te sustin in comiterea greselii intr-un mod perpetuu". Acum eu nu voi plati aceste amenzi, ci ma voi duce sa le contest. Problema este ca abia ce am realizat faptul ca nu am rovigneta, desi in mintea mea eram sigur ca am. Or sa imi mai vina cel putin 6 amenzi in fiecare luna FEB - Iul .. o sa ajung la un total de peste 40 de amenzi * 250 RON + 40 * 120 (cei 28 de euro despagubiri) - ceea ce ma va duce la un total exorbitant de ~ 150 milioane. NU am de unde sa platesc acesti bani. Ce imi sugerati.
Am o speta pe care vreau sa vi-o preint si sa imi spuneti daca este plauzibila - Se pare ca daca te duci la primaria de care apartii , si platesti cate 10-15 lei cam la 6 luni asa.. nu iti vin la Impozitul anual, pentru ca se considera ca tu ai incercat sa platesti dar doar atat poti, si ca asa o poti duce cam 5 ani pana se prescrie . Este vreo urma de adevar ? Legislatia din romania ce-i drept nu te obliga sa iti platesti amenda in intregime o singura data.