avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinTA

Activitate CatalinTA

Răspuns la discuția Accesare program Prima Casa
Multumesc pentru raspuns. Am fost la o banca si am intrebat, ne-au spus ca trebuie sa facem amandoi cate un credit, fiecare pe jumatate din suma de vanzare a apartamentului. Insa nu stiu ce se va intampla la semnarea antecontractului/contractului de vanzare-cumparare, cum se va face evaluarea apartamentului (o singura data/de doua ori, se plateste evaluatorul o singura data/de doua ori). Daca are cineva raspunsuri la intrebarile mele, va rog sa ma lamuriti.

Multumesc,
Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa, impreuna cu prietena mea. As vrea sa stiu ce variante de cumparare avem (eu si prietena), astfel incat sa fim coproprietari. Mentionez ca suntem amandoi eligibili pentru acest program.

Multumesc,
Buna ziua.

In primul rand as dori sa stiu si eu daca mai exista CCM la nivel de ramura electrotehnica, electronica, mecanica fina etc. In al doilea rand, avem specificat in CCM la nivel de unitate ca data de 9 august este zi libera legala (fiind ziua ramurei). In al treilea rand, vreau sa stiu daca in momentul de fata ttrebuie ca o compania privata trebuie sa fie afiliata la nivel de ramura respectiva pentru a putea beneficia de CCM la nivel de ramura.

Multumesc,