avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Accesare program Prima Casa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Accesare program Prima Casa

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa, impreuna cu prietena mea. As vrea sa stiu ce variante de cumparare avem (eu si prietena), astfel incat sa fim coproprietari. Mentionez ca suntem amandoi eligibili pentru acest program.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CatalinTA , utilizator 11:52, 26 Iunie 2012
Cumparati pe cote parti, fiecare cate 50 % si veti fi coplatitori in contractul de credit.
Ramane ca acel creditor sa fie de acord cu aceasta varianta
Multumesc pentru raspuns. Am fost la o banca si am intrebat, ne-au spus ca trebuie sa facem amandoi cate un credit, fiecare pe jumatate din suma de vanzare a apartamentului. Insa nu stiu ce se va intampla la semnarea antecontractului/contractului de vanzare-cumparare, cum se va face evaluarea apartamentului (o singura data/de doua ori, se plateste evaluatorul o singura data/de doua ori). Daca are cineva raspunsuri la intrebarile mele, va rog sa ma lamuriti.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa Kosmo Kosmo Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca am postat ok in sectiunea curenta, fiindca nu am gasit alta pe forum. Doresc sa achizitionez impreuna cu prietena ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate prima casa mell.abcd mell.abcd Buna ziua, Prietenul meu a obtinut un credit prin programul Prima Casa pentru achizitionarea unui imobil. Banca nu a fost de acord sa fim amandoi ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumpare Corina_c Corina_c Buna ziua, Am o nelamurire si pana acum nimeni nu a stiut sa imi spuna exact ce putem face. Impreuna cu prietenul meu luam un credit pt. Prima casa, el este ... (vezi toată discuția)