Offtopic: Legat de cel auto: eu stiam ca nu au voie sa te opreasca sa iti puna fiola daca nu ai savarsit un delict (viteza prea mare, depasire neregulamentara etc.) pe care ei il pot proba prin filmare. Altfel, tot demersul lor va fii nul. A fost candva asa si s-a modificat codul penal sau s-a aflat in eroare sursa de la care am aflat asta ?
Imi poate spune cineva in ce sectiune a codului penal gasesc informatii despre controlul corporal ? (sa inteleg ca asa se numeste)
In acest caz as mai avea o intrebare: Daca vin 2 politisti si perchezitioneaza 2 persoane si gasesc ceva asupra lor, pot aceste persoane sa spuna ca le-au avut politistii asupra lor de la inceput sau le-au luat din incapere nu de asupra lor etc. si urmarirea penala sa nu se declanseze din lipsa de probe ? (2 vs 2 declaratii)
De asemenea, daca declar ca urma sa le predau politiei si mai dau si un apel la 112 in timp ce vb cu politistul si inchid inainte sa raspunda, ce mai poate face ? :D
Probabil ar trebui ca politistul sa ne roage frumos sa ramanem pe loc pana se duce sa obtina mandatul.
In acelasi principiu pot sa intreb ce poate oprii 2 agenti de politie sa vina cu 1kg de cocaina la ei, sa te ia la sectie si sa zica ca le-au gasit asupra ta ? Desigur nimeni nu face risipa de droguri insa daca as fi un politist care a gasit niste droguri undeva, sau are un caz care nu poate progresa si nu as fi un crestin convins sa fiti sigur ca m-as duce la primul "baietas de cartier" care mi-ar sarii in drum si l-as lua la sectie :D
Discutia a degenerat si e posibil sa fii enervat multa lume, asa ca va rog sa fiti in continuare pe subiect si sa nu ne apucam sa discutam despre moralitate :D Pe acest site unde pot gasii recomandari pentru un avocat bun pe probleme de acest gen din bucuresti ?