Va multumesc mult pentru raspunsuri! Daca ma da in judecata, as avea sansa sa castig? Daca da, cum? Ar avea vreo valoare daca am martor care confirma ca l-a auzit spunand ca nu ar pretinde nimic?
Si alta intrebare: in timpul concediului medical, angajatorul are voie sa micsoreze salariul?
Ca sa primesc un raspuns cat mai concret, mai spun un detaliu semnificativ: sotia mea lucra la aceeasi firma si din cauza stresului si conditiilor cat mai grele de la munca, si-a dat demisia.
Acum vreo 3 luni eram in trafic rutier si intr-o curba am intrat intr-un tir, ploua, masina in care eram eu s-a avariat complet, eu am scapat cu 3 fracturi la picior, operatie, spitalizare.... eu am fost cel vinovat potrivit concluziei politiei, nu am adaptat viteza la conditiile de mers. Eram in timpul serviciului, cu masina firmei.
Directorul a spus ca nu il intereseaza masina, eu sa fiu bine. Trecand timpul, eu fiind in concediu medical si acum, s-a razgandit. Masina nu avea cosco full, doar asigurarea obligatorie. De fapt, firmele nu sunt obligatorii sa aiba casco full la toate masinile?
Ma aflu intr-o situatie foarte grea. Intrebarea mea este ce pot sa fac? Este legal sa pretinda toti banii pe masina?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!