avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate danielatlm

Activitate danielatlm

Răspuns la discuția facilitatile sefului de scara
La noi s-a renuntat la seful de scara din martie si este un dezastru total. Seful de scara era cel care s-a zbatut sa zugraveasca casa scarii, nezugravita din 1981, se ocupa cu achizitionarea si schimbarea becurilor pe fiecare palier, citire apometre, afisare intretinere, urmarea efectuarea curateniei in si-n jurul blocului, sa nu mai spun de subsolul care era un dezastru pina a venit aceasta persoana in bloc. Din martie deja nu mai avem lumina, decit un sg bec , declararea consumului de apa si al locatarilor/apart. este un dezastru sa nu mai spun de subsol care iar creeaza probleme si nimeni nu se implica. V-am exemplificat pe scurt ce facea aceasta sefa de scara, ca este o tinara, inca ceva mergea la asociatie cu fiecare locatar care semnala greseli la intretinere si incerca recalcularea intretinerii. Eu vin cu o intrebare persoana care este deranjata ca la seful dinsului s-a scazut o persoana, adica cam 10-15 lei/ luna ar face toate aceste lucruri gratis? Eu cred ca suntem rai si invidiosi.