Buna ziua, ma numesc Drumasu Crina am 21 de ani si am trait o experienta ingrozitoare alaturi de un baiat de 25 de ani timp de 3 ani in urma careia am o fetita de 1 an si 7 luni. Nu am fost casatorita legitim, doar concubinaj dar problema grava care ma preocupa e fetita care momentan este la mine dar imi e frica sa nu o pierd ca sunt amenintata intruna ca nu o sa traim o viata linistita fara el. E o poveste foarte lunga si singurul martor ar fi fetita mea daca ar fi mai mare sa poata vorbii, eu vreau sa mi se incredinteze fetita sa creasca alturi de mine fara ajutorul lui pt ca el nu e un tata sa ii ofere o educatie corespunzatoare se trage dintro famile care au trait numai in certuri si bataie sunt traumatizati. El a mai avut o relatie de concubinaj inaintea mea timp de 4 ani si la fel s-au despartit! As avea foarte multe de povestit dar nu stiu dk le pot spune pe acest site, e prea lunga povestea. Singura intreabare si as dorii din suflet sa imi raspundeti este : cum procedez cu fetita, e posibil sa mi se incredinteze mie si sa o trec pe numele meu?? Sunt foarte tanara si viata trebuie traita frumos pt k e un dar de la Dumnezeu si eu asa am fost educata de parintii mei. Multumesc cu mult respect!