avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters217452

Activitate ContSters217452

In data de 15.06.2008 am cumparat un Audi A8, inmatriculat in Ungaria,am luat de buna o poveste a unui fost detinator care avea si o procura . Dupa cumparare merg sa o radieze din Ungaria si sa obtin numere provizorii la Spcrpciv- i-mi pun in vedere sa am la dosar (cv cu proprietarul din acte, act de radiere din ungaria, alte alea conform tabelului)- nu le aveam eu aveam doar certificatul de inmatriculare , o cheie , masina , o procura a unuia de a avut-o inaintea mea- nu am reusit nimic la spcrpciv - decat sfatul sa cer actele proprietarului8 din Ungaria si daca nu imi da actele cum a radiat-o sa fac plangere la Judecatorie- il dau in judecata (in lipsa unui raspuns la cererea mea trimisa in Ungaria)- in timpul procesului la fel tace malc- se termina procesul il castig- -ma duc transcriu sentinta in maghiara o cumunic -cand am mers sa vad daca este facut recurs -nu facuse- dar la dosar era o hartie in romana a fostului proprietar care a cumparat-o prin credit si a vandut-o din lipsa de bani o decizie a politiei maghiare prin care acesta a reclamat-o furata deoarece sustinea ca cel care a cumparat masina mai ave sa achite 500.000 HUF- ma duc traduc decizia politiei maghiare si impreuna cu foaia in romana le duc la Politia noastara trec 3 luni tacere , ma duc inapoi la Politie cu o revenire , in care intreb in scris :ce obligatii am eu in situatia asta tacere, trece 1 an , revin cu o alta adresa prin care solicit sa efectueze activitati specifice deoarece masina era data in urmarire internationala si blocata la toate institutiile (surpriza) Politia imi face dosar penal de tainuire deoarece acestia, la trei zile merg la acest procuror cu impresii caruia i-am cerut sa dispuna inmatricularea in temeiul HG 1391/ 2006 art 21 alin 3, care in toate scrisorile lui(rezolutii) imi scrie in partea introductiva _ io procuror x din cadrul x la data de 3.08.20010 numitul a solicitat emiterea in baza .............. unei dispozitii de inmatriculare a autoturismului precizand ca este cumparator de buna credinta.
Analizand actele si lucrarile dosarului , se constata ca la data de 22.07 .2010 organele de cercetare penala s-au sesizat din oficiu, dispunand efectuarea de cercetari privind savarsirea infractiunii de tainuire fata de numitul (fata de mine) , urmare a sesizarii a acestuia etc.........
In cauza autoturismul este sub procedura urmaririi, dispusa la 19.06.2007 de Politia ungara , Banca x care a acordat credit numitului(fostul Proprietar ungur) pentru incheierea contractului de leasing, formuland drept de optiune la rascumparare.
Dispun
Respingerea cererii formulate

Solutia acestui procuror cu impresii a fost atacata pana la Curtea de Apel ( respinsa)
In fapt acest procuror a reusit sa ma lase fara 25.200 Ron banii dati pe masina azi 20.000 Ron impozit pentru ea si am un dosar de tainuire?(bataie de joc)
In 2010 am facut plangere penala impotriva ungurului pentru inselaciune .
Din ungaria in urma unui proces facut de mine impotriva Politiei si Parchetului, vin la dosar de puse de Politie :
Politia ungara conduce o ancheta impotriva fostului proprietar , acesta fiind suspectat de inselaciune.
De fapt acesta a cumparat vehiculul in baza unui imprumut, a platit bancii o transa de .. dupa care a disparut cu vehiculul si nu a mai efectuat nici o plata . A declarat ca a vandut vehiculul cetateanului roman .......,care a platit 2000 Euro si timp de 5 luni ratele. Dupa 6 luni acela a vandut vehiculul unei persoane a carei identitate nu se cunoaste.
Proprietarul vehiculului , Banca X , NU doreste recuperarea vehiculului.

Am uitat sa precizez ca eu sunt al 4 -lea detinator al masinii din Romania
Procurorul nostru o tine danga langa pe tainuire eu am ramas si fara bani si fara folosinta masinii, deoarece acesta (procurorul) obtine in proces o sentinta penala -irevocabila- cum ca INMATRICULAREA IN ROMANIA AR FI NELEGALA, pe 278 ind. 1.

Deci am ramas fara banii dati doar cu dosarul acestui procur-or al bancii X.

Ce credeti ca pot face?