avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate pittbullcr

Activitate pittbullcr

Răspuns la discuția Probleme de serviciu
Multumesc de raspuns dar nu dorim sa ajungem mai departe dupa 12 ani de colaborare;
kiar daca e batrin si sclerozat
dar vrea sa plece cu vorba buna,
inca odata multumiri!!!!
Buna seara ma numesc Alexandru si este a doua oara cind postez deoarece am fost foarte multumit de raspunsul prompt pe care l-am primit prima data.
Acum:am sotia care lucreaza de 12 ani inr-o societate comerciala cu un singur angajat (ea si patronul pensionar)si de aproximativ 1 an si jumatate de cind societatea nu mai are profit i se gaseste tot timpul "nod in papura".
Situatia a devenit mai grava in ultimele saptamini;ce poate sa faca?
Mentionez ca nu poate iesi in somaj deoarece impozitul pe salariu (al ei doar)nu este platit de 2 ani.
In speranta unui raspuns prompt,multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția Neintelegeri in familie
Sarut miinile si multumesc pentru raspuns;l-am anuntat pe varul meu care imi spusa ca face si el pastele mai linistit.Multumesc si in numele lor!!!
Buna ziua ma numesc Alexandru si as dori un sfat pentru un var de-al meu:
mama lui are cancer de 2 ani,acum in metastaza,tatal lui a luat-o rau cu bautura si de vreo 3 saptamani au inceput sa le adreseze injurii si sa il ameninte ca il da afara din casa cu nevasta si copii(doi).spun ca asteapta pastele si dupaa aceea ii da afara.
Intrebarea mea este:Pot sa-i dea afara asa de simplu?in conditiile in care casa e pe numele bunicilor decedati?si in conditiile in care ei au investit o suma considerabila in casa aceea(izolatie,termopane,pardoseli,mobila)toate cu imprumuturi la care platesc rate in continuare.
Este prima oara cind postez si astept raspuns;multumesc anticipat!