avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate looping

Activitate looping

Răspuns la discuția Am fost amendat desi am rovinieta
In pv se specifica fotografierea. Imi pare rau ca nu mai am bonul de la rovinieta, dar au trecut 6 luni de atunci. Va imaginati ce s-ar intampla daca as pastra bonurile la toate lucrurile 6luni? As avea depozit de bonuri! Oricum, ma puteti sfatui cum se depune aceasta scrisoare cu valoare declarata? Multumesc pentru ajutor!
Acum cateva zile mi-a venit acasa un PV pentru.....ati ghicit lipsa rovinietei. Sunt hotarat sa nu platesc amenda din 2 considerente.
1) A venit dupa mai mult de 6 luni
2) Nu merg niciodata in afara orasului fara sa cumpar rov. (cica am fost surprins pe autostrada)
Am in schimb o problema, nu pot sa ajung in jud Dambovita sa contest amenda (judetul pe care cica s-a produs contraventia) in termen de 15 zile. Ce este de facut? Exista alta metoda de a contesta amenda? Daca nu platesc ce se va intampla?
Răspuns la discuția Teapa Okazii
astazi am depus plangere impotriva fraierului. norocul meu ca am dat peste un politist foarte cooperant.
Răspuns la discuția Teapa Okazii
Puteti sa imi spuneti va rog cum se procedeaza si daca aveti vreun sfat in acest sens (anumite detalii legale care pot face diferenta)?
Discuție Teapa Okazii
Buna ziua!
Acum cateva zile am luat teapa pe okazii. Am vrut sa cumpar un telefon si vanzatorul respectiv cerea transp tur-retur avans.(100ron) Avand calificative pozitive am trimis pana la urma avansul prin WU, desi la inceput am ezitat fiind in general destul de sceptic. Respectivul nu a mai trimis nimic pana la urma si am descoperit intr-un final ca avea conturi multiple, deci acele calificative pozitive si le daduse singur. Acum nu mai raspunde la telefon si se face ca ploua. Intrebarea mea este: pot sa ii fac plangere acestui individ pentru inselaciune? Mentionez ca am pastrat conversatiile cu acest individ, chitanta de cand am trimis banii si am si identitatea acestuia, pentru ca nu-si putea ridica banii decat cu buletinul. Multumesc anticipat pentru raspuns si un eventual sfat.
P.S cum se procedeaza?