cu alte cuvinte suntem in pom si pomul in aer.pentru a face reclamatie notarului ,cui trebuie sa ma adresez? care este organul care controleaza activitatea notarului?
sunt deacord ca trebuie sa fac procura de aceea am fost la un notar si am facut procura.Insa notarul la care am fost a zis ca fiul nostru nu are drept de semnatura si ca noi ca parinti trebuie sa facem procura .Asa noi parintii am facut procura nepoatei noastre prin care noi delegam nepoata sa ridice pasaportul fiului nostru.In acest mod ne-a facut notarul procura,argumentand ca fiul nu are drept de semnatura pt varsta sa de 14 ani.Procura facuta, platit 100 ron,procura non valida.Sectia de pasapoarte nu recunoaste procura ca nu este data de titularul de pasaport(care nu are drept de semnatura pt ca e minor de 14 ani si trebuie sa fie asistit de reprezentanti legali -parintii).E ca un caine care se musca de coada.Nu stim cum sa rezolvam situatia.Legile nu sunt de ajutor,dincontra parca sunt facute sa ingreuneze viata noastra.
noi am fost cu toti la notar ,iar eu am intrebat special daca procura nu trebuie sa o dea fiul meu in prezenta noastra.raspunsul afost ca el nu poate semna .problema este ca la pasapoarte vor procura semnata de titular(fiul)
buna seara,va rog sa ma ajutati.putin timp in urma am fost in tara pentru a face buletin si pasaport fiului meu care a implinit 14 ani.facut buletin depus acte pt pass dar a trebuit sa plecam fara sa ridicam pasaportul,jn schimb am lasat procura unei nepoate.notarul nu avrut sa faca procura pe numele fiului ,dar a facuto pe numele nostru.la pasapoarte nu recunosc procura pentru ca declaranti sintem noi si nu copilul care a implinit 14 ani.ce pot face ,:((