avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate Ana-Mariana

Activitate Ana-Mariana

Răspuns la discuția Teren
Au considerat ca sunt un copil care nu trebuie luat in seama si m-au tratat cu indiferenta la fel cum ma trateaza si acum cand vor sa vanda terenul fara sa-mi ceara acordul sau cel putin parerea.Ideea este ca nu stiu daca au trecut cei 3 ani de cand s-a emis certificatul.Din auzite am inteles ca la scurt timp dupa decesul bunicului au platot taxa de succesiune.Dupa 3 ani nu se mai poate face nimic?Exista posibilitatea ca eu sa nu fie amintita in respectiva dezbatere succesorala?
Dezbaterea succesiunii a avut loc,insa eu nu am fost chemata,n-am participat in niciun fel.Este corect,adica este legal?

Dezbaterea succesiunii a avut loc,insa eu nu am fost chemata,n-am participat in niciun fel.Este corect,adica este legal?Primul cel care a decedat a fost tatal iar la scurt timp bunicul,iar eu dupa o saptamana de la moarte bunicului am devenit majora.
Discuție Teren
Am nelamurirea si nu stiu in ce situatie ma aflu eu fata de ceea ce urmeaza.Este vorba despre un teren pe care i-a fost facut procura tatalui meu de catre parintii acestuia sa poata sa-l vanda.Tata mai avea inca 3 frati.intre timp tatal meu a murit cand eu eram inca minora.Nu stiu ce s-a intamplat cu procura si daca mai are vreo valoare dupa deces.Terenul de care va spun era pe numele bunicului,intre timp bunicul a murit si el,bunica traieste,iar acum fratii tatalui vor sa vanda terenul cu accepul bunicii,iar eu nu stiu ce drepuri am sau nu am asupra acestui
teren.M-ar ajuta orice sfat,orice indrumare.Va multumesc!