avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate newk

Activitate newk

Discuție Sechestrare?
Buna seara ... Nu mai pot sa inchid un ochi dupa evenimentul intamplat...Seara am fost cu mai multi prieteni sa luam o fata sa o ... . Faza e , ca am adus-o in casa , a intrat un baiat si a vorbit cu ea sa o convinga...eu am stat afara din camera , la un moment dat am deschis usa pentru ca am auzit ca a inceput sa o sperie...In fine, baiatu asta nu ii dadea voie sa plece acasa, dar in 10 minute am intervenit si iam spus fetei ca poate sa plece oricand ca nu o obliga nimeni sa stea, daca vrea poate sa stea jos sa vorbim normal , la un pahar de suc si o tigare... ea a ales sa stea sa mai vorbim... dupa ce a fumat o tigare a zis ca trebuie sa plece deoarece era foarte tarziu si mama ei nu stia de ea... precizez are 15 ani , dar eu cand am vazut-o prima data i-am dat mai mult.Acum imi e frica daca se duce la politie, eu pot pati ceva ? gen ca am fost complice?chiar daca nici macar nu am atinso sau vorbit urat... mi-am cerut scuze pentru ce a facut baiatul acela... ba chiar i-am spus ca poate pleca oricand vrea ea...aaa si stati linistiti , fata nu este cuminte , nici la scoala nu se mai duce. precizez am 17 ani.