Imobilul l-am vizitat de 8 -10 ori!Nu m-am gandit niciodata sa vorbesc de fundatie atata timp cat mail-ul de la ei spune ca respectiva constructie are structura de rezistenta din zidarie portanta de caramida,planseu beton si etaj pe structura lemn.Si nu cred ca m-ar fi lasat sa dau gauri prin pereti sa verific veridiciatea spuselor.
Dupa o negociere de 9 luni,probleme in cascada si actiuni de natura rroma am reusit sa cumpar de la o banca un imobil[casa]adjudecat de respectiva institutie.Precizez ca nu am participat la nici o licitatie.Doua saptamani mai tarziu descopar ca aceasta constructie nu are fundatie din beton.Intrebarea mea e:daca un arhitect de rezistenta imi spune ca imobilul prezinta risc seismic pot trece asa ceva la vicii ascunse?Cei de la banca nu mi-au aratat nici un proiect initial iar despre materialele folosite doar s-a vorbit.Casa a fost executata silit in favoarea bancii.Daca mai descopar si alte chestiuni cum ar fi infiltratii sau alte mascari cum ma sfatuiti sa procedez?