avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate doroftei

Activitate doroftei

Răspuns la discuția accident de munca
poate cineva sa ne ajute???? ce putem face ca patronul sotului sa-si plateasca datoriile fata de noi ??? daca sotul meu isi schimba declaratia la ITM ce consecinte sint ??????
va rog daca ne poate ajuta cineva , avem un copil si in momentul de fata doar eu muncesc .
sotul meu este in incapacitate de munca de 2 luni de zile . a avut luxatie deschisa de cot care a necesitat o operatie si fixarea cotului cu brose , apoi gips . a stat cu mina imobilizata din data de 08.06 pina in data de 12.07 ,cind ia fost scoasa brosa . la recomandarea doctorului a inceput sa faca recuperare , el nereusind sa-si foloseasca mina la capacitatea normala . acum in momentul de fata patronul lui nu vrea sa-i mai plateasca medicalul .
sotul meu a avut un accident in timpul serviciului. patronul lui a declarat accidentul dupa 8 zile la ITM , si l-a "fortat" pe sotul meu sa scrie o declaratie prin care se declara vinovat de accident , luindusi angajamentul ca va suporta toate cheltuielile spitalicesti si ca ii v-a plati salariul normal . acum dupa doua luni patronul incearca nu-i mai dea banii care i se cuvin . ce am putea face ??? specific ca contractul de muca este cu salariul minim iar banii pe care ii lua erau mai multi .