poate cineva sa ne ajute???? ce putem face ca patronul sotului sa-si plateasca datoriile fata de noi ??? daca sotul meu isi schimba declaratia la ITM ce consecinte sint ??????
sotul meu este in incapacitate de munca de 2 luni de zile . a avut luxatie deschisa de cot care a necesitat o operatie si fixarea cotului cu brose , apoi gips . a stat cu mina imobilizata din data de 08.06 pina in data de 12.07 ,cind ia fost scoasa brosa . la recomandarea doctorului a inceput sa faca recuperare , el nereusind sa-si foloseasca mina la capacitatea normala . acum in momentul de fata patronul lui nu vrea sa-i mai plateasca medicalul .
sotul meu a avut un accident in timpul serviciului. patronul lui a declarat accidentul dupa 8 zile la ITM , si l-a "fortat" pe sotul meu sa scrie o declaratie prin care se declara vinovat de accident , luindusi angajamentul ca va suporta toate cheltuielile spitalicesti si ca ii v-a plati salariul normal . acum dupa doua luni patronul incearca nu-i mai dea banii care i se cuvin . ce am putea face ??? specific ca contractul de muca este cu salariul minim iar banii pe care ii lua erau mai multi .