avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate cristi1975

Activitate cristi1975

de acesta am beneficiat deja, ma gandeam daca mai pot apela la cun concediu fara plata de un an ptr probleme personale ce se acorda inainte o data la zece ani
acum 10 ani am beneficiat de un concediu fara plata in interes personal de 1 an.
Acum as dori sa-mi mai iau un astfel de concediu, fiind plecat in strainanate(acum beneficiez de varianta de concediu de specializare 3 ani la 7 ani)dar nu stiu daca cererea se depune la inspectorat sau la scoala, de unde pot face rost de model de cerere si la care art. din lege se face referire (stiu ca inainte era art 102 din Statut dar acum s-au schimbat lucrurile)
incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se spune ca trebuie sa depun si un act emis de autoritatile spaniole ca nu beneficiez de prestatii sociale acolo. In Spania nu se acorda alocatie pt copil, mai am o fetita care s-a nascut in Spania acum 4 ani si pt care primesc alocatie in tara, nu inteleg de ce intampin acum atatea probleme la depunerea actelor acum