avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate iolav

Activitate iolav

Răspuns la discuția acte proprietate
va reproduc textual din certificatul de mostenitor, din data de 01.04.2011 "Cota 1/2 din imobilul situat in com. sacele, str......., jud.Cta, format din teren in suprafata de 4500 mp si o constructie cu destinatie de locuinta, in suprafata de 85 mp, edificata, prin mijloace si forte proprii din anul 1958, conform datelor ce rezulta din Registrul agricol al com Sacele, vol, poz, in baza Adeverintei nr . .
Pentru acest imobil, nu se prezinta acte de proprietate conform legilor romane."
daca dreptul de proprietate este recunoscut prin certificatul de mostenitor, cum pot dobandi act de proprietate?
mai am o intrebare : gura satului vorbeste, ca primaria, ar dori sa elucideze problemele legate de actele de proprietate, de suprafetele reale din Registrul agricol si de faptul ca localnicii ar dori sa aiba acte de proprietate prin scoaterea la licitatie a pamantului (teren curte) la un pret de 2 euro.
care este baza legala? mentionez, ca media de varsta si capacitatile de intelegere ale oamenilor din sat vis-a-vis de problemele de legislatie si aplicarea lor sunt precare, drept pentru care va rog sa ne indrumati.
avem casa construita in anul 1955, fara acte de proprietate pe un teren al primariei, in zona rurala si cu teren de 4000 mp, pentru care s-a platit anual impozit la primarie. in urma decesului tatalui meu s-a dezbatut masa succesorala, stabilindu-se cotele si mostenitorii. cum putem face acte de proprietate pe casa si teren acum? multumesc