avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate pgeorgeta98

Activitate pgeorgeta98

Răspuns la discuția cladire pe terenul meu
lichidatorul a spus ca nu s-a vandut nimic, ca n-au avut ce vinde.
cladirea a fost construita de societate cu acordul meu, autorizatia de constructie e pe numele firmei radiate
lichidatorul si-a terminat treaba, firma e radiata
asa e, se pare ca o instanta nu poate pur si simplu sa constate ca trece in posesia mea daca societatea nu mai exista
buna ziua
Sunt intr-o situatie bizara, poate are cineva un sfat: pe terenul meu exista o cladire a unei firme care a intrat in insolventa si a fost radiata. Ce fac eu cu cladirea? A cui este?
Răspuns la discuția acoperis casa
pgeorgeta98 a scris:

buna ziua, am o intrebare legata de refacerea acoperisului. In vila suntem 3 proprietari, nu suntem constituiti in asociatie.Treaba este ca eu nu sunt de acord cu refacerea in totalitate a acoperisului,ci doar cu remedierea unor probleme (acoperisul a fost schimbat acum 2 ani). Ma pot obliga legal la participarea la costuri? Mentionez ca se infiltreaza apa in boxe, dar mai degraba as dori refacerea fundatiei.

Discuție acoperis casa
buna ziua, am o intrebare legata de refacerea acoperisului. In vila suntem 3 proprietari, nu suntem constituiti in asociatie.Treaba este ca eu nu sunt de acord cu refacerea in totalitate a acoperisului,ci doar cu remedierea unor probleme (acoperisul a fost schimbat acum 2 ani). Ma pot obliga legal la participarea la costuri? Mentionez ca se infiltreaza apa in boxe, dar mai degraba as dori refacerea fundatiei.