avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acoperis casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acoperis casa

buna ziua, am o intrebare legata de refacerea acoperisului. In vila suntem 3 proprietari, nu suntem constituiti in asociatie.Treaba este ca eu nu sunt de acord cu refacerea in totalitate a acoperisului,ci doar cu remedierea unor probleme (acoperisul a fost schimbat acum 2 ani). Ma pot obliga legal la participarea la costuri? Mentionez ca se infiltreaza apa in boxe, dar mai degraba as dori refacerea fundatiei.
Cel mai recent răspuns: pgeorgeta98 , utilizator 21:36, 4 August 2011
pgeorgeta98 a scris:

buna ziua, am o intrebare legata de refacerea acoperisului. In vila suntem 3 proprietari, nu suntem constituiti in asociatie.Treaba este ca eu nu sunt de acord cu refacerea in totalitate a acoperisului,ci doar cu remedierea unor probleme (acoperisul a fost schimbat acum 2 ani). Ma pot obliga legal la participarea la costuri? Mentionez ca se infiltreaza apa in boxe, dar mai degraba as dori refacerea fundatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuim la o casa tip duplex (construit in urma cu ... Ioanagav Ioanagav Buna ziua! Locuim la o casa tip duplex( construit in urma cu 100 ani) aceasta fiind initial pe parter si in 2 ape, vecinii intre timp au facut modificari la ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)
Parte comuna la bloc Bossde_Boss Bossde_Boss SALUT!... Locuiesc la parter intr-un bloc cu 4 etaje fara incalzire la comun si vecini mei vor sa faca izolatie la acoperis (ca le ploua in casa) si le-am ... (vezi toată discuția)