avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate drys

Activitate drys

drys a scris:

Nu prea am inteles dar cred ca vreti sa spuneti daca fiul dupa ce a primit mostenirea daca a facut acte pe mostenirea lui,si raspunsul este nu nu a facut nimic si la rindul sau nici nepotul(sau ca sa intelegeti fiul acestuia)nici el nu a facut nimic pina in prezent.Are doar actul de mostenire al lui taicasu din 1980
Nu prea am inteles dar cred ca vreti sa spuneti daca fiul dupa ce a primit mostenirea daca a facut acte pe mostenirea lui,si raspunsul este nu nu a facut nimic si la rindul sau nici nepotul(sau ca sa intelegeti fiul acestuia)nici e nu a facut nimic pina in prezent.Are doar actul de mostenire al lui taicasu din 1980
da asta era ce ma preocupa mutumesc pentru raspuns =D>
Moare tatal in 1980 fiul lui primeste o cota sotia decedatului o cota si fica lui o cota, moare si fiul acestuia si sotia dar fara sa apuce sa isi faca intubularea dreptului sau act de proprietate ramane doar fiica decedatului din 1980. In anul 1991 a venit consiliul judetean a intrebat fiica cine a mai ramas mostenitor de pe urma decedatului din 1980 si ii fac ei titlu de proprietate. In 2011 se trezeste nepotul ei baiatul fratelui ei care avea drept mostenire de pe urma decedatului din 1980 ca vrea partea la tatalui lui. Poate sa isi ceara dreptul asta chiar daca tatal lui nu si-a facut titlu de proprietate cand trebuia sa il faca acu 31 ani ? Dupa cati ani nu mai este valabila o mostenire pe un teren ?