O continuare la aceasta intrebare ar fi:
Pot inchiria doar o singura camera din acel apartament / casa / spatiu pentru functionarea firmei? Acest lucru il doresc pentru a reduce cheltuielile firmei si cele ale rudei.
Inca odata va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Am un spatiu apartinand unei rude. Desi am acordul acelei persoane pentru a folosi acel spatiu ca aport in natura la SRL (prin notar etc) doresc sa stiu daca as putea sa il inchiriez doar de la el fara ca acest spatiu sa fie considerat aport in natura (ci doar un contract de inchiriere intre mine si el).
Ideea este ca daca acest SRL / SRL-D nu are succes (faliment) sa nu fiu nevoit sa vand (sa o cedez, sa intre si ea pe lista de "pus sub sechestru" etc) spatiul acestei rude.
Am citit Hotarare nr. 396/2003 din 02/04/2003 si am inteles toate procedurile ce trebuie efectuate dar nu inteleg carui organism trebuie sa ii trimit model -de jucarie- spre verificare si/sau aprobare.
Din hotararea mai sus mentionata se face referire la Ministerul Industriei şi Resurselor (actualul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri??).
Ce doresc sa stiu este cui ii trimit modelul de jucarie pentru certificare?
Exista vreo lege sau modificare adusa acestei legi (396/2003)?