avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate olavic

Activitate olavic

Răspuns la discuția Alcoolemie 0,8-0,9
Ms mult pt raspuns am fost la nenea politistul care m-a oprit si i-am spus ca fac recalcularea dar el a zis sa stau linistit ca in 3, 4 luni imi recuperez permisul ca nu mi-l anuleaza nimeni la valorile astea fiind si la prima abatere.Chestia e ca parea destul de sincer si in cazul cantitatii de alcool pe care am consumat-o este maxim 75 ml de coniac 36% alcool si nu-mi pot da seama de ce a crescut la valoriile astea mari.Intrebarea mea este daca m-a mintit politistul si imi anuleaza permisul mai pot sa cer recalcularea?
Eu nu am cerut recalcularea ca stiu ca dureaza foarte mult,deci am zis ca risc si astept decizia procurorului.
Va salut,am si eu o intrebare: am sanse sa-mi primesc permisul inapoi s-au va fi anulat la aceste valori? 0,9 la mie la primul test si 0,8 la al doilea. astept raspuns si va multumesc
Răspuns la discuția Calcul alcoolemie
Bun,dar o recalculare si o declaratie nu se poate? deci fara avocat.:sorry:
nu nu am, mancat si nici nu am baut nimic dar dak iese peste 0.80 rezolv ceva cu recalcularea?
Este adevarata cantitatea bauta nu ar avea nici un rost sa te mint lor le-am spus ca am baut 25ml de mancat am mancat in jurul orei 16,17, am 180 inaltime 62 kg, la calculatoarele etilotest imi iese cam 0,036, deci din nou la ce ma astept de la analize?:stunned:
am uitat sa mentionez cantitatea bauta este reala poate un pic mai putin de 75 ml. mersi
Salut din nou.Deci problema mea este urmatoarea:
in jurul orelor 23:30 am inceput sa beau cca 75ml de coniac 36% alcool in jurul orei 00 si 2 minute am terminat de baut si dupa alte 2 minute ma opreste politia si imi da etilotestul 0,45.Am facut 2 recoltari de sange.Acum intrebarea este la ce sa ma astept de la acele analize?Va iesi dublu fata de etilotest s-au a iesit atat deoarece inca aveam, coniac in gura?
Salut sunt Victor,am si eu cam aceeas problema poti sa ma ajuti?