Va salut,am si eu o intrebare: am sanse sa-mi primesc permisul inapoi s-au va fi anulat la aceste valori? 0,9 la mie la primul test si 0,8 la al doilea. astept raspuns si va multumesc
Ai sanse daca nu e prea tarziu. Citeste mesajele de pe forum si intelegi ce trebuie facut. Teoretic poti fi trimis in judecata, ai valorile potrivite... Daca as fi in locul tau as apela la cineva cu experienta. Legea noastra e tare ciudata si imi pare rau ca spun asta. Ai sanse si cu 2 la mie sa-ti primesti permisul inapoi. In cazul tau. teoretic vorbind, poti scapa doar cu amenda si fara o recalculare a alcoolemiei. Daca o faci, dar depinde mult de declaratie, poti iesi sub limita. Cel mai greu e sa fie credibil ce urmeaza. Ca sa o iau altfel, toate au o limita, nu e bine sa sari calul ca risti. Sau trebuie sa stii cum s-o faci.
Acum fie vorba intre noi, ca tot nu ne aude nimeni, e o valoare care iti poate aduce mari probleme. Nu trece prea usor peste eveniment si nu incerca sa-l repeti. Pe langa reclamele la "sampon Biduc pentru par gras", ar trebui mediatizata problema conducerii sub influenta alcoolului ca e foarte grava. Am si eu un dosar in lucru, mult mai grav, si nu prea imi face placere sa vorbesc despre cazu meu. Daca iti permiti cauta un avocat ca sigur primesti sfaturile cele mai bune.
Imi pare rau ca s-a intamplat, dar nu-ti urez multa bafta, ca nu vreu sa crezi ca daca o rezolvi acum o sa fie la fel si data viitoare.
Chiar daca valorile sunt in ordinea asta, poti rezolva problema. Dar dupa aia pune carnetul singur in cui pentru 3 ani si bucura-te de viata ca pieton. Data viitoare s-ar putea sa nu mai ai ocazia. Mai sunt niste subiecte pe tema asta, citeste tot ce-i acolo.
Ms mult pt raspuns am fost la nenea politistul care m-a oprit si i-am spus ca fac recalcularea dar el a zis sa stau linistit ca in 3, 4 luni imi recuperez permisul ca nu mi-l anuleaza nimeni la valorile astea fiind si la prima abatere.Chestia e ca parea destul de sincer si in cazul cantitatii de alcool pe care am consumat-o este maxim 75 ml de coniac 36% alcool si nu-mi pot da seama de ce a crescut la valoriile astea mari.Intrebarea mea este daca m-a mintit politistul si imi anuleaza permisul mai pot sa cer recalcularea?
Eu nu am cerut recalcularea ca stiu ca dureaza foarte mult,deci am zis ca risc si astept decizia procurorului.
Accident fara daune
vesa_i
buna seara. va rog sa ma ajutati cu un raspuns. o persoana a avut un accident rutier fara daune a intrat intr-un copac de pe margina drumului,nimic grav, sa ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie
gyoni8
Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)