avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters218175

Activitate ContSters218175

Sunt studenta, mai am un an de master si sunt si casatorita de 2 ani, pana acum am luat pensie de urmas si acum s-a produs asa o incurcatura cineva imi spune ca trebuie sa platesc banii inapoi ca de cand sunt maritata nu am dreptl sa iau pensia. Sotul meu lucreaza dar ia un salar 1000 ron pe luna. Impartit la noi nu e nici cant salarul minim pe economie. Am dreptul sa iau pensia de urmas sa nu?
bine multumesc asa am sa fac
Nu pentru ca nu stiam de unde sa incep sau unde sa merg... daca de la primarie ma trimit la Ratuc si ratucu la universitate si tot asa cum se intampla de multe ori. Luni mi-au zis sa merg sa platesc... dar poate ar fi bine sa fac o sesizare cum ati spus. Dar ce fac daca ma cheama in instanta??? Nu pot trage mult de timp sa nu platesc...
Buna, m-as bucura tare mult daca mi-ar raspunde cineva la intrebare sau intrebari...Sunt orfana de un parinte si inca din liceu stiam ca pe baza pensiei de urmas am dreptul de a-mi face abonament pentru transportul in comun gratuit pe toate liniile si asa a si fost pana acum cand Universitatea imi cere sa platesc acest abonament.#-o Patru ani de zile am avut abonament si nu a fost nici o problema si acum brusc fara nici o avertizare sau somare prin posta primesc amenintarea secretarei ca ma vor chema in instanta daca nu platesc. Am fost la Universitate si mi-au spus ca ei suporta cheltuielile pentru un abonament pe o linie, si atunci restul de bani sa ma duc la primarie sa il cer. Sincer nu stiu incotro, ce sa fac. Si de ce trebuie sa platesc daca legea zice ca e gratuit pe toate liniile pentru pensionari si orfani??? Pana la urma e sau nu e asa? Beneficiaza orfanii de anumite facilitati sau nu?? Astept raspuns cat mai repede posibil... Multumesc