avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate ankh

Activitate ankh

multumesc mult pentru informatii
Am cumparat un apartament prin credit imobiliar. I-am achitat vanzatorului suma pe care trebuia sa i-o dau, ramanand ca banca sa ii puna in cont suma pe care am creditat-o. Fosta proprietara refuza sa imi elibereze apartamentul sustinand ca are dreptul la 30 de zile de habitatie. Nimic de acest gen nu a fost mentionat in contract. Mai sustine ca pana in mom in care banca ii va pune banii in cont apartamentul este al ei, si eu nu am nici un drept.
Din cate stiu pana va pune banca in cont banii pot trece si 2 luni..Am dreptul de proprietate asupra apartamentului?
am si eu o problema asemanatoare. Mai exact. Am cumparat un apartament prin credit imobiliar. I-am achitat vanzatorului suma pe care trebuia sa i-o dau, ramanand ca banca sa ii puna in cont suma pe care am creditat-o. Fosta proprietara refuza sa imi elibereze apartamentul sustinand ca are dreptul la 30 de zile de habitatie. Nimic de acest gen nu a fost mentionat in contract. Mai sustine ca pana in mom in care banca ii va pune banii in cont apartamentul este al ei, si eu nu am nici un drept.
Din cate stiu pana va pune banca in cont banii pot trece si 2 luni..Am dreptul de proprietate asupra apartamentului?