Va multumesc pt raspuns. Intre timp am mai descoperit ceva ce nu stiam, pe site-ul min. muncii si anume ca nu mai sunt supuse revizuirii medicale periodice persoanele cu invaliditati care afecteaza ireversibil capacitatea de munca. Stie cineva daca mai este valabil acest lucru, intrucat boala mea se incadreaza la acest criteriu, conform anexei 224 bis (pg, 185) din HG 257/2011. Ce sanse am sa raman cu vechea incadrare in grad sau sa mi se dea certificat permanent?
De la data de 1 mai 2011 a intrat in vigoare HG 257/2011 prin care se abroga HG 400/2001 privind incadrarea in grade de invaliditate. Si eu am avut 11 ani gr 1, dar dupa noile norme nu m-am mai incadrat decat la gr 2. Faceti contestatie in termen de 30 de zile de la primirea deciziei si o depuneti la cabinetul de expertiza care a eliberat=o
in data de 24.05 2011 am depus la cabinetul de expertiza de care apartin o contestatie la incadrarea in grad de invaliditate. mi s-a spus sa merg acasa sa astept sa fiu chemata la bucuresti pt evaluare. tinand cont ca au trecut cele 45 de zile lucratoare (care am inteles ca este termenul in care puteam fi chemata), ce pot face mai departe? vreau sa fac o cerere pt a afla in ce stadiu se afla contestatia mea. unde sa o depun? ce sa cer exact? va multumesc